ANNONS

London calling!!

/

Verkligen!!

Det var över ett år sedan vi var här och jag älskar verkligen storstäder. Inte hela tiden och inte jämnt men då och då.

Anders jobbade i Bristol ett par dagar, vilket han gör mer och mer nu .. denna trippen passade jag på att åka över och möta upp honom i London då han var klar. Såå mysigt. Mamma o pappa tog hand om alla barnen och vi fick ett eget dygn m god mat, hel natts sömn och dessutom Wicked!

Jag har sett den på Broadway och det är min favoritmusikal. En av dem..;)) Såg dem för säkert 8 år sedan och Angelo ääälskade den, han stod upp i mittgången och sjöng med i Defying Gravity.

Anders hade inte sett den så det var första gången för honom!!

Magiskt!!!!!

19
174

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00