Köööörkort!👌🏻

Äntligen fick han det!!! Idag nailade han teorin och vi var så lyckliga både Anhelo o jag så vi studsade ut från Trafikverket!

Herregud så roligt!!

Som vi har pluggat, kan inte räkna timmarna jag hat suttit med honom. Trots att han har tyckt att det varit segt och jobbigt så har han kämpat! Så stolt över honom!❤️

Idag har vi firat!!!

Vill ju se cool ut! Trots att man håller på att spricka av glädje…..

Grattis älskling!

Nu börjar en ny orolig tid för mig….

 1. Å va häftigt. Jätte stort grattis glöm inte köra på både morsan å mormor nu. Hahaha

 2. Åh vad roligt!! Grattis!!
  Dottern fyller 15 om tre veckor så här pluggas det också för fullt. Men som du skrev så blir det en ny tid nu med orolighet.
  Ha en fantastisk helg!
  Kram

 3. Oj är det så stort och ta moppe körkort idag?
  Minns när grabben tog körkort när han va 18 då va det jättestort. Tiderna förändras kanske o ibland är man inte riktigt med.

 4. Grattis till Angelo, vilken lycka! Och oro för mamma😉. Ville bara säga att jag sträckläst din bok ”Flickan från Småland” i två dagar, kunde liksom inte sluta. Vilken otroligt stark människa du är även om du är svag som alla andra ibland! Vilken tur att du träffade Anders så även du fick någon att luta dig mot när det är tufft, det behöver vi alla (även om en del av oss har en tendens att vilja klara oss själva)! Många kramar från en annan småländska (Växjö)!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..