T A C K

Världens gulligaste fans hittade mina omslag….

Neela Janine🙏🏻🙏🏻

 1. Hej Charlotte!
  Detta är Rebecca från Snabel Posten,får ursäkta att jag skriver igen angående intervjuförfrågan i samband med din spelning i Uppsala onsdagen den 27/2. Jag skickade ett mejl till din manager får cirka en månad sen om förfrågan men har ej fått nåt svar så det därför jag skriver till dig igen för jag vet inte hur jag ska göra? Får ursäkta igen om jag för påträngande.
  Om du skulle behöva skicka mejl till så kan du få min mejl adress:
  rebecca@snabelposten.se

  Tacksam för svar.

  MVH: Rebecca.

 2. Hej Charlotte!
  Detta är Rebecca från tidningen Snabel Posten igen. Jag har skickat ett mejl till din manager angående om intervjuförfråga för din spelning i Uppsala den onsdagen 27/2 för ungefär en månads sen men har inte fått når svar än så jag vet inte hur jag ska göra så det är därför jag skriver till dig igen.

  MVH: Rebecca.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..