Plåtningsdag

Idag har jag plåtat för tidningen MAMA. Första plåtningen för Alvin. Tror jag varit på omslaget med nästan alla min fyra pojkar….

Letade efter omslagen på nätet men hittar dem inte. Har bett MAMA skicka dem digitalt, lägger upp dem då:))Dagen i bilder.

  1. Jag hoppas dom väljer den näst sista du la upp här! Älskar den! Så underbar och befriande!! Verkligheten på bild!
    Ha en fin helg! :-)

  2. Hej Charlotte!
    Detta är Rebecca från tidningen Snabel Posten igen. Jag har skickat ett mejl till din manager angående om intervjuförfråga för din spelning i Uppsala den onsdagen 27/2 för ungefär en månads sen men har inte fått når svar än så jag vet inte hur jag ska göra så det är därför jag skriver till dig igen.

    MVH: Rebecca.

  3. The last picture is amazing! That look of Alvin at you is so full of love, complete trust and admiration of you – his mom! And you looking back at him with such a warmth. This is a picture looking at which one can say – picture says more than million words could ever say. Beautiful :)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..