Angelo 15!!!

Wow!!! Sjukt att det var 15 år sedan jag första gången blev mamma!

Otroligt tacksam!!

Vilken resa Angelo…. i upp och nedgångar tampas vi tillsammans. Precis som livet är. ❤️ Vilken gåva! Är så glad för dessa 15 första åren tillsammans och ser så framemot de nästa15…och undrar vart livet för dig? Går dina drömmar i uppfyllelse. Jag kommer finnas där för dig vad som än händer och hur det än går. Varje dag, varje steg…

Stort grattis min lille prins som nu tar ytterligare ett steg not vuxenvärlden.

Kör försiktigt!!!!😘⭐️

 1. Helt sjukt att han fyller 15! Fyllde 15 år 2000 men det känns som förra året haha. Stort grattis!

 2. Cara skriver:

  Stort grattis på den stora dagen! En helt annan sak: Har en dotter som har problem med näsmusslorna så jag undrar hur operationen gick? Hjälpte det? Tog de bort allt? Var det jobbigt efteråt? Hoppas ok att jag frågar, men du är den första jag stött på som också har barn med det bekymret.

 3. Cara skriver:

  Stort grattis på den stora dagen! Undrar hur det gick med näsmusseloperationen? Blev det bättre? Tog det bort en hel mussla? Var det jobbigt efter operationen? Har en dotter som haft problem i fyra år och har inte träffat på någon annan som haft det förrän du skrev om det. Har tänkt skriva länge, men inte kommit till skott. Hoppas det är ok att jag frågar för vi kommer inte vidare. Sprayer och brännande av musslorna är vad hon gjort,men det har inte hjälpt.

  Tack på förhand för svar!

  Cara

  1. Han har tyvärr inte blivit helt bra utan de funderar på en annan operation i näsan men då för att vidga och behöver vara kring 17 för det. Men han han hade inte ont kring operationen el av den:)

 4. Lena skriver:

  Fin kille 😊

 5. Stort GRATTIS Angelo!!
  Snygg bil, kör försiktigt.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..