Nyårsmiddag!

Jag började baka redan igår… för pajen skulle stå i många timmar innan den gjordes helt klar…

Otroligt gott och såå trevlig kväll m familj och vänner❤️

 1. Gott nytt 2019! Ska bli så spännande och se vilka låtar du kommer ha med på turnén.
  Såg väldigt gott ut det ni åt💕

 2. Gott Nytt År till dig och din familj! Ser såå fram emot att få följa dig i bloggen även detta år. Jag har följt dig sedan du började blogga på Chic….det är några år nu. :) Du är en stor förebild för mig!
  Gott Nytt År!!!

 3. Gott nytt år, önskar jag dig o din familj , åall lycka framöver ! Ser med spänning mot att få följa med dig framöver i din blogg// kramar

 4. Åhh så söt eran lille Alvin är, får man fråga var dom ursöta pandabyxorna han har på sej kommer ifrån??? Min dotter väntar sitt första barn och skulle vilja köpt likadana.
  Önskar dej och din familj ett Gott nytt år.
  Kram Marie

 5. Hej Charlotte! Jag har aldrig någonsin ätit gratinerad hummer, varken nyår eller resten utav mitt liv 😂 Så please ge mig ditt & din ringmärkta karl recept på hur jag ska tillaga den. Vilken fyllning/ kryddor/ ugn,grader, hur länge? Tillbehör? Ja,nu kanske du förstår min novis inom detta skaldjur 😄

 6. Hej Charlotte
  Tårtan såg fantastiskt god ut, kan du dela receptet vore jag så glad.😀 Har precis lyssnat färdigt på din bok och jag blir om möjligt ännu mer imponerad över dig och hur du så starkt vuxit ur varje kris och motgång.sköt om dig och familjen nu på bästa sätt.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..