Nyårsmiddag!

Jag började baka redan igår… för pajen skulle stå i många timmar innan den gjordes helt klar…

Otroligt gott och såå trevlig kväll m familj och vänner❤️

 1. Ani skriver:

  Nä det är inte nyårsafton nu det är snart den 4 januari

 2. God fortsättning till dig och familjen!

 3. Lena skriver:

  Hej Charlotte
  Tårtan såg fantastiskt god ut, kan du dela receptet vore jag så glad.😀 Har precis lyssnat färdigt på din bok och jag blir om möjligt ännu mer imponerad över dig och hur du så starkt vuxit ur varje kris och motgång.sköt om dig och familjen nu på bästa sätt.

 4. Hej Charlotte! Jag har aldrig någonsin ätit gratinerad hummer, varken nyår eller resten utav mitt liv 😂 Så please ge mig ditt & din ringmärkta karl recept på hur jag ska tillaga den. Vilken fyllning/ kryddor/ ugn,grader, hur länge? Tillbehör? Ja,nu kanske du förstår min novis inom detta skaldjur 😄

 5. Marie skriver:

  Åhh så söt eran lille Alvin är, får man fråga var dom ursöta pandabyxorna han har på sej kommer ifrån??? Min dotter väntar sitt första barn och skulle vilja köpt likadana.
  Önskar dej och din familj ett Gott nytt år.
  Kram Marie

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..