Gott nytt år!

Vilket 2018 det varit. Omtumlande på många sätt. Det är med ödmjukhet jag säger tack. Tack för att jag fått vara med ett år till….;) För att min familj fått vara med. Vi är friska och det gör mig oerhört lycklig och tacksam.

Vårt lille mirakel- Alvin som kom till oss❤️ Lite smått overkligt att jag är mamma till 4 pojkar. Det går inte riktigt att förklara det jag känner men det är fortfarande en omtumlande känsla.

2018 var ett händelserikt år. Kan 2019 toppa det?!

Mina ❤️

  1. Har precis läst din bok. Så intressant att läsa, du har verkligen kämpat för att komma dit där du är idag👍 Följer även din blogg. Fortsätt att vara den person som du är, jordnära, underbar mamma och fru. Önskar Gott nytt år🎉

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..