Heldag i backen!!

Idag var Anders hemma med Alvin så jag Mamma, Alessio, Angelo o Adrian kunde åka skidor. Vilken dag vi fick. Trots att det är milt och har töat så var det okej i backen och dessutom sken solen ljuvligt!

Valle hade show o det ville vi inte missa!!

 1. Karin skriver:

  Hej och tack för härliga bilder från fjällen!

  Måste bara säga att ni har ett så vackert fjällhus! Färgsättningen inomhus är verkligen så fin och jag undrar vad ni har använt för lasyr/träolja på er invändiga panel?

  Gott Nytt År till er och med önskan om fortsatta härliga dagar! Mvh Karin

  1. Tack! Vi är själva väldigt nöjda. Jag minns inte…. vi har jobbat fram den utan att veta vad den heter. Tyvärr.

 2. Myran skriver:

  Jag har sträck lyssnat på din bok, hundarna står med benen i kors😂, herregud människa vad du har gått igenom.❤️

  Min önskan för dig på det nya året är mindre jobb, mer tid med din familj och all lycka då kan få, du är så välförtjänt av det.

  Jag ville inte att boken skulle ta slut. Såå bra👌🏼❣️

  Kram❤️❤️❤️

 3. Så härligt med en dag i backen 😊
  Fin bilder, se verkligen underbart ut.

  Önskar dig och familjen ett Gott slut och ett gott nytt år 💫💫💫

  Kram Sandra

 4. Åsa skriver:

  TACK !!! för svar om eran hallbänk. Ursäkta fråga nr:2 om denna bänk ……men jag tycker den ser så fin ut 👌Vill du vara så snäll och ta en bild så man ser hela bänken (när du har tid och möjlighet) och jag undrar oxå var man beställer fårskinnet som ni har på ovansidan som är så stort och långt ? Så !!! nog om detta 😅 & tack igen på förhand.
  Gott Nytt År önskar jag dig 🌟/ Å

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..