Körkortsdags!

Det närmar sig…..Angelo blir 15 om 3 v:)) Det betyder moppekort…och dom han har längtat. Han har pluggat teori nu och tagit körlektioner och om 3 v får han alltså skriva upp och hoppas att han då pluggat tillräckligt så han klarar det.

Man övningskör på moped även om man sen vill ha mopedbil. Det vill Angelo. Då kan msn köra året runt vilket känns som en hit!

Täby mopedskola!!🙌🏻👊🏻 Det har varit en hit på riktigt och Angelo tycker läraren Alex är grym!

Vi har varit på Okiday i Danderyd o kollat in bilar. Har hittat en superfin Aixam GTI som dessutom är eldriven! Det känns grymt. Tyst, Angelo slipper tanka.. miljövänligt. Otroligt fina. ABS- bromsar, bluetooth, navigator, skinnstolar, backkamera mm.

Känns som min lilla Coop fast större bagageutrymme!

Vi hittade på en svart el vit.

Den finns även i blå o matt grå…..

Matt grå såg vi bara på bild men den verkar oxå fin!!

 1. Den vita va jätte fin. Å va lycklig han ser ut på bilden sen du morsan. Sedan får du ringa å fråga vart han ä hela tiden hahahaha. Å fråga om han kommer snart.

   1. Ja det gör det i början. Man har svårt å släppa dom på så stora saker. Men tyvärr så måste man d mot viljan. Minns när min vart så stor å flyttade. Å va tårar det kom. Fast han bodde i närheten. Man blir förtvivlad. Hahaha. Men det går över. Tar bara lite tid å inse. Dom blir stora för fort.

 2. Ja dom växer fort. Och skönt när dom kan börja ta sej runt själva. Min 16åring hon övningskör för vanligt körkort för fullt,så bra att träna hemma innan det blir dags att börja på körskolan. Så så fort vi ska nånstans är övningskörnings skylten på 😂.

 3. Jättefin mopedbil, ja han ser verkligen superlycklig ut bakom ratten haha..
  Lycka till med körkortet Angelo!!

 4. Måste bara få fråga dig utan att vara dömande. Är det viktigt för dig att alltid köpa det dyraste? Det är alltid märkeskläder även på din lilla son som inte alls vet ngt om pris eller märken. Köpa en mopedbil för flera hundratusen till en femtonåring. Jag bara undrar🙄

  1. Nu får du läsa på lite bättre el titta noggrannare….har även jättemycket billiga kläder till alla barn. En mopedbil kostar inte flera hundra tusen….😂 Ha en bra dag!

  2. Alltså man får tycka vad man vill och jag kan hålla med till viss del, om det nu hade varit sant som påstås – men att lägga sig i och kommentera känns så knepigt; alla gör ju som dom vill liksom.

  1. Visst, men dock bra mycket säkrare och varmare vintertid än en moppe som annars kanske skulle vara alternativet!

 5. Hej! Vilken lycka för Angelo med egen bil, jätteroligt, o så praktisk att ta med träningsväskan mm som är tung o klumpig.. kör lugnt o fint! Kram

 6. Här fick både Täby mopedskola å Okiday å Aixam Lite gratis reklam å du fick dej en liten Jackpot oxså utan att höja ett finger
  För vissa är livet en räckmacka för jämnan

  1. Att du inte skäms! Sök upp en annan blogg om innehållet inte passar dig. Avundsjuka och missunnsamhet är inga trevliga egenskaper.

 7. Vi har det i vår familj ganska bra ekonomiskt men känner själva att det är viktigt att barnen får lära sig att tjäna ihop själva och inte bara få. Du som själv har fått jobba hårt i livet, hur känner du med detta?? Sonen har själv fått betala sin moppe, bil hade han aldrig haft råd med. Vi betalade körkortet. Hur ställer ni er till detta? Kräver ni att barnen tjänar egna pengar och betalar själva?

 8. Alldes för dyr present till ett barn.Moped räcker jättebran finns även el dito.Inte heller bra med alla lika bortskämda kompisar i Djursholms skolorna…Måste lära sig pengars värde tidigt.

 9. Så roligt för din son, sparar mycket tid för att lämna och hämta på alla aktiviteter👍

   1. Vår dotter sa att hon fick börja jobba deltid, trots hjälp med taxi av oss, vårt barnbarn tränar hockey både på morgonen innan skolan och efter skolan +matcher på helgerna. Då är det bra med en moppebil!

 10. Tänk att samhället består av så många avundsjuka och missunnsamma personer! Är det inte tråkigt att bara hitta fel hos andra, livet måste kännas jobbigt!!
  Jag tycker det är jättekul när drömmar kan förverkligas, glädjas med andra känns härligt o berikande!
  Det är underbart när ni kan göra roliga o trevliga saker, ni jobbar o sliter, unna er!! Kram

  1. Håller helt med Thomas! Människor som räknar andra människors pengar och lägger sig i högljutt de är värsta sortens avundsjuka och missunnsamma!
   Det är ju förresten mycket bättre att sitta i en liten bil än på en moppe om olyckan är framme!

  2. Ja jag återkommer till det; varför läser man en blogg om man verkar störa sig så förbannat och bara komma med konstiga kommentarer 👹och det värsta av allt är när man försöker uppfostra den vuxna människan som har bloggen 😂och komma med pekpinnar och tips

 11. Vilket supererbjudande inför jul du har på din hemsida. Har redan beställt ett kit men till mig själv😊
  Stor kram till dig❤️

 12. Ett råd
  Svara inte de avundsjuka människor som skriver dumma kommentarer.
  Ert liv, era pengar som ni gör vad ni vill med
  Du behöver inte förklara , ignorera bara .
  Kram och lycka till Angelo !

 13. Det är ju toppen att kunna ge sitt barn den möjligheten och lärdomen. Frigör även tid för dig Charlotte! Jag tycker att du verkar vara helt fantastisk 😊

 14. Vår son tog körkortet för ett år sen och fick en moppe. Så värt, han kan själv ta sig fram och tillbaka till olika aktiviteter. En riktig frihet för ungdomen. Nackdelen är att nu under vintern får han inte köra moppen. Då är det en enorm fördel att kunna köra sin moppebil. Grattis i förskott till Angelo 🎉🎁😊

 15. Tror inte de negativa kommentarerna handlar om avundsjuka. Det handlar om att det upplevs så oerhört skrytigt. Att alltid visa upp GANT-paket, hus här och där och flotta hotell som även rekommenderas till bloggläsare…hur många har den möjligheten och alla dyra presenter till barnen. Bloggen skulle bli trevligare om skrytet minskade. Visst, det är din värld, men visa mer vardag. Du är väl också osminkad ibland och rufsig i håret, man behöver inte alltid vara stylad på bilderna. Pernilla W är ett utmärkt exempel på en bra bloggare, hon visar sitt rätta jag och vågar vara naturlig.

  1. Men snälla Cattis. Följ Pernilla istället. Det hör är min vardag och sen delar jag med dem som är intresserade. Om jag får ett Gant paket, ska jag inte visa upp det då?
   Nej, jag har inte det stökigt hemma… jag gillar inte det. Vi är olika och värdesätter olika saker. Jag kanske inte köper 10 par skor på Scorett utan ett par på Gucci. Jag konsumerar kanske annorlunda. Jag värdesätter att bo på fina hotell idag, eftersom jag bet för dem själv och för att jag bott i husvagn på alla semestrar som barn. Du borde läsa min biografi för att få lite inblick. OM du nu är intresserad av mitt liv el bara är intresserad av att kasta skit?

  2. Men Cattis! Du gör ju bort dig totalt, på en blogg får man ju själv bestämma vad man vill ”outa” och om innehållet inte passar dig så låt bli att läsa/titta.

   Bästa Charlotte – att du ens tar dig tid att besvara inlägg/påhopp som dessa. Jag hoppas att du kan låta det rinna av dig och att du inte tar åt dig (förstår att det ändå känns) Du är en förebild för så många kvinnor OCH män, jordnära och glamorös i en fantastisk kombo. Lycka till med kommande projekt och jag önskar dig en härlig jul. Kram

    1. Mmm, förstår att du vill förklara men i detta fall tror jag inget biter. Avundsjuka är en svår sjuka att rå på 😉

   1. Linda: jag känner mig inte bortgjord. Undrar bara varför så många har synpunkter, detta är en sak som jag tror kan vara en anledning. Jag har det också bra ställt och reser mycket, vilket jag älskar. Men ibland känns det faktiskt lite “för mycket” med lyxvaror som visas. Detta är min åsikt. Sen menar jag inte att bloggen är dålig, tyckte jag det skulle jag ju inte läsa den alls.

 16. Det är inget skryt att blogga on sin vardag då man har en god ekonomi!
  Charlotte-du har manga trogna följare som njuter av din blogg!

  1. Joo det är provocerande hur man så öppet talar om hur man skitar ner miljön så otroligt mycket av konsumtion och resor, bara för att ”man kan”

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..