Körkortsdags!

Det närmar sig…..Angelo blir 15 om 3 v:)) Det betyder moppekort…och dom han har längtat. Han har pluggat teori nu och tagit körlektioner och om 3 v får han alltså skriva upp och hoppas att han då pluggat tillräckligt så han klarar det.

Man övningskör på moped även om man sen vill ha mopedbil. Det vill Angelo. Då kan msn köra året runt vilket känns som en hit!

Täby mopedskola!!🙌🏻👊🏻 Det har varit en hit på riktigt och Angelo tycker läraren Alex är grym!

Vi har varit på Okiday i Danderyd o kollat in bilar. Har hittat en superfin Aixam GTI som dessutom är eldriven! Det känns grymt. Tyst, Angelo slipper tanka.. miljövänligt. Otroligt fina. ABS- bromsar, bluetooth, navigator, skinnstolar, backkamera mm.

Känns som min lilla Coop fast större bagageutrymme!

Vi hittade på en svart el vit.

Den finns även i blå o matt grå…..

Matt grå såg vi bara på bild men den verkar oxå fin!!

 1. Det är inget skryt att blogga on sin vardag då man har en god ekonomi!
  Charlotte-du har manga trogna följare som njuter av din blogg!

  1. D skriver:

   Joo det är provocerande hur man så öppet talar om hur man skitar ner miljön så otroligt mycket av konsumtion och resor, bara för att ”man kan”

 2. Tror inte de negativa kommentarerna handlar om avundsjuka. Det handlar om att det upplevs så oerhört skrytigt. Att alltid visa upp GANT-paket, hus här och där och flotta hotell som även rekommenderas till bloggläsare…hur många har den möjligheten och alla dyra presenter till barnen. Bloggen skulle bli trevligare om skrytet minskade. Visst, det är din värld, men visa mer vardag. Du är väl också osminkad ibland och rufsig i håret, man behöver inte alltid vara stylad på bilderna. Pernilla W är ett utmärkt exempel på en bra bloggare, hon visar sitt rätta jag och vågar vara naturlig.

  1. Men snälla Cattis. Följ Pernilla istället. Det hör är min vardag och sen delar jag med dem som är intresserade. Om jag får ett Gant paket, ska jag inte visa upp det då?
   Nej, jag har inte det stökigt hemma… jag gillar inte det. Vi är olika och värdesätter olika saker. Jag kanske inte köper 10 par skor på Scorett utan ett par på Gucci. Jag konsumerar kanske annorlunda. Jag värdesätter att bo på fina hotell idag, eftersom jag bet för dem själv och för att jag bott i husvagn på alla semestrar som barn. Du borde läsa min biografi för att få lite inblick. OM du nu är intresserad av mitt liv el bara är intresserad av att kasta skit?

  1. Linda skriver:

   Men Cattis! Du gör ju bort dig totalt, på en blogg får man ju själv bestämma vad man vill ”outa” och om innehållet inte passar dig så låt bli att läsa/titta.

   Bästa Charlotte – att du ens tar dig tid att besvara inlägg/påhopp som dessa. Jag hoppas att du kan låta det rinna av dig och att du inte tar åt dig (förstår att det ändå känns) Du är en förebild för så många kvinnor OCH män, jordnära och glamorös i en fantastisk kombo. Lycka till med kommande projekt och jag önskar dig en härlig jul. Kram

   1. Nej, tar inte åt mig alls! Men försöker ändå förklara för ”folk” som inte förstår..

    1. Linda skriver:

     Mmm, förstår att du vill förklara men i detta fall tror jag inget biter. Avundsjuka är en svår sjuka att rå på 😉

   1. Linda: jag känner mig inte bortgjord. Undrar bara varför så många har synpunkter, detta är en sak som jag tror kan vara en anledning. Jag har det också bra ställt och reser mycket, vilket jag älskar. Men ibland känns det faktiskt lite “för mycket” med lyxvaror som visas. Detta är min åsikt. Sen menar jag inte att bloggen är dålig, tyckte jag det skulle jag ju inte läsa den alls.

 3. Jenni skriver:

  Vår son tog körkortet för ett år sen och fick en moppe. Så värt, han kan själv ta sig fram och tillbaka till olika aktiviteter. En riktig frihet för ungdomen. Nackdelen är att nu under vintern får han inte köra moppen. Då är det en enorm fördel att kunna köra sin moppebil. Grattis i förskott till Angelo 🎉🎁😊

 4. Maria skriver:

  Det är ju toppen att kunna ge sitt barn den möjligheten och lärdomen. Frigör även tid för dig Charlotte! Jag tycker att du verkar vara helt fantastisk 😊

 5. Ett råd
  Svara inte de avundsjuka människor som skriver dumma kommentarer.
  Ert liv, era pengar som ni gör vad ni vill med
  Du behöver inte förklara , ignorera bara .
  Kram och lycka till Angelo !

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..