Första julbordet!

Var ute och åkte med min man en sväng på ett ärende och hamnade helt otippat på Julbord ute på Hågelby gård.

Gott och väldigt trevligt:))

Skönt att komma ut lite…har inte varit ute mycket alls de sista tre månaderna….😂😂 man blir lite smått rubbad av att bara gå hemma…

Vi pratade om det här med att sova lite under första småbarnstiden. Måste ändå säga att jag tycker det är helt ok. Sov inte ordentligt en enda natt sedan jag blev gravid och de sista två mån var jag uppe och vankade varje natt. Sömnlös, orolig, halsbränna …. behövde kissa. Törstig, hungrig…. name it!!

Sista v fick jag sömntablett på BB o sov för först gången på flera månader ganska bra. Så skönt!

Med det sagt, att mata några ggr per natt nu…. det känns som en piece of a cake!!! Lycka o lyx i ett paket!👌🏻❤️😄

På dagens utflykt ……

Hittade dessutom en förebild för årets pepparkakshus! Såååå fint!

 1. Laila skriver:

  Men åh, vad gott med julbord!!! Jag har inte ens tänkt tanken julbord, men nu är det ju faktiskt december. Skrutt vad tiden går fort! :D

 2. Linda skriver:

  Så härligt att se er lyckliga familj, är så glad för er skull💕
  Lite nyfiken, längd o vikt på Alvin när han kom till världen?
  Kram❤️❤️

  1. 3160 och 48 cm lång:) Han kom
   35+5…. för exakt 4 v sedan. 🙌🏻

 3. Lena skriver:

  Älskar även din bodycreme-går det att tillverka även till ansiktet. Den doftar ljuvligt!💕💕💕

  1. Jag har bodycremen i ansiktet funkar utm

 4. Kicki skriver:

  Många tycker det är såå jobbigt att måsta vakna och ge barnet käk. Men jag håller med dej tyckte det gick bra. Blev bortskämd då dottern sov hela nätter från det hon var 12 veckor. Sen kom sonen och åt hela tiden😂. Först ersättning sen välling. Så jag sov inte en hel natt på 3år.😂. Men det gick bra ändå.

 5. Hej Charlotte!
  Tänkte bara om jag kunde ställa en fråga till dig. Jag jobbar på en tidning som heter snabel posten som har sin verksamhet i Uppsala och numret ges ut 6 gånger om året och vi har en hemsida: http://www.snabelposten.se. Då undrar jag om jag få intervjua dig till tidningen när du har din spelning i Uppsala onsdagen den 27 februari 2019? Du kan väl höra av dig till min mail adress: rebecca@snabelposten.se.

  Tacksam för svar!

  MVH: Rebecca.

   1. Okej, men tack för svaret.

    MVH: Rebecca.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..