Sköna dagar

Det går inte fort här hemma och jag älskar det!!❤️ myser runt med vår älskade Alvin!

Det blev mozzarellafyllda köttbullar… precis så enkelt som det låter. Tog en bit och vek sedan gärden runt den. Stekte dem i panna och Sedan in i ugnen:)) super enligt familjen.

Nu är parfymer, krämer, böcker ….. div produkter på väg mot Er!! Black Friday och en del konsertbiljetter ( presentkort) till ord pris.

Tack för tipset med Calmaflaskan! En superhit!!!!

Slipper kladdet med rinnande ersättning från kopparna. Har ändå koppat 25 st om dagen i 3,5 veckor…

Kämpar på med amningen oxå. Vill helst bara köra så:))

Mycket läxläsning med barnen nu. 2 prov var denna v….. eller nästan så här alla veckor.

 1. SOFIA skriver:

  Hej!
  Min lille son är nu sju månader. I början kombinerade vi ersättning och amning 50-50, han hade svårt med greppet vid amningen, när tungbandet klippts av blev det lite bättre. Jag kämpade på med att få amningen att fungera bättre, det tog sin tid men så värt det, särskilt på nätterna. Men tack och lov för ersättning när amningen strular, pappan uppskattar att få mata emellanåt.
  Lycka till med allt. Fin kille, fint namn.💖

 2. Lil skriver:

  Så lik han är Adrian. 💕

 3. Hej Charlotte!
  Vill bara berömma din deltagande i så mycket bättre. Väldigt bra versioner.
  Jag har läst din bok. Den var väldigt bra, väldigt rörande och ändå rolig.

  Kram Rebecca.

 4. Sofia skriver:

  Hejsan! Det är första gången jag skriver, men jag har sporadiskt följt din blogg ett tag och tycker att du har en enastående röst. En favorit är fortfarande Hero väldigt mycket, den gör du helt fantastiskt som så mycket annat.
  Jag har själv genomgått en skilsmässa och det är en lång väg att få ihop en fungerande bonusfamilj med allt vad det innebär. Jag har en fråga, om jag inte minns fel så har Anders ett barn till, en flicka, men som aldrig är med på bilder (inte vad jag har sett) eller som nämns. Har de/ni ingen kontakt med henne? Det är inte menat att vara oförskämd alls utan bara en undran.(jag är insnöad med allt som har med hur barn har det i nya familjekonstellationer).

  1. Tack för fina ord! Hennes mamma ville inte att hon syntes överhuvudtaget på bild i början. Det har väl släppt lite men sitter ändå i. Hon är här varannan v och det fungerar superbra!

 5. Cissi skriver:

  Mysigt ni har det, själv väntar vi på att våran lillkille ska komma när som helst, men han verkar trivas i min mage, han kanske inte vill ut i kylan… Hihi!! 🤣

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..