Christers Dag

Fina Christer. Det blev en dag med mycket känslor. Och jag har en riktigt mysig låt som jag skrivit om texten till och som verkligen beskriver mig. Mer kan jag inte säga…

Jag och Eric matchade utan att Vera om det alla dagar utom en…otroligt och vi skrattade gott åt det varje dag!!!

I Christers scenkläder!!

 1. Blir så imponerad av dig Charlotte och all din energi! ☀💛

 2. Linda skriver:

  Underbart framträdande✨! Blev så förtjust i ditt gula set/klänning! Vad var märket på det🙏🏽

 3. Eva skriver:

  Sååååå vackert och stämningsfullt i kyrkan…men varför har du detta stora onaturliga smile under framträdandet….mycket underligt!

  1. Malin skriver:

   Alltså jag tänkte precis samma sak. Det var så gripande och alla satt ju mer eller mindre o kämpade med sin gråt. Charlotte satt med ett stort smajl hela tiden och der såg så himla onaturligt o fel ut. Men nu har hon ju svarat att hon njöt i fulla drag och kan väl inte hjälpa att hon nästan skrattande visade tänderna. Var väl omedvetet.

   1. Ni ska ju oxå veta att det filmades flera gånger och det tas mängder av klippbilder. Det kan ju klippts ihop orättvist?!

    1. Malin skriver:

     Ja de klipps rejält har man ju förstått. Jag måste säga att jag blev förvånad o överraskad av hennes röstresurser och att hon sjöng på ett annat sätt än hon brukar göra. Kanske du oxå gjorde och blev fast i ett enda stort leende 😉

     1. Jag äääälskade det! Så vansinnigt vackert:) Jag bara njöt… men oxå av att det blev en så fin dag för Christer och att han var så tagen. Det gladde mig något oerhört!

 4. Vilket fint namn ni valt till gossen. Ska titta ikväll men tyvärr har min bild av Christer fått sig en törn. I programmet framställs han som en ganska bortskämd, egoistisk person som GÄRNA pratar om sig själv. Du har ju en helt annan framtoning. Mjuk o generös. Trevlig kväll.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..