Fredag

Idag tog jag mig ut på en lite längre promenad för första gången. Det var sååå skönt. Mormor o jag gick upp till Mörby centrum och fixade tånaglarna. Det var välbehövligt vill jag lova….

Igår kom världens bästa Najet hem till mig och fixade mina naglar. Underbart!!!

Dessutom hade hon ned sig en supergullig present och vackra blommor!

Så här ser en typisk natt ut… matning med kopp och ersättning var tredje timme. Däremellan amning. Så här kör vi tills han har blivit lite större och ” tjockat” på dig lite. O kommit ifatt eftersom han är förtidig.

Adrians utsöta luciatåg från Drömhuset

Presenter från ett urgulliga fans!!

Ny halsduk, handskar och mössor till mig… så snygga. Oxå från Drömhuset

Urgulliga Lennart och Vivica Sten skickade så fina blommor idag! Stort tack!!

Mitt ❤️

Lax med fetaost i. Havskräftor och Buffelmozzarella m tomat o basilika.

Barnen hade önskat kebab och pommes:))

Alla glada och nöjda!!

 1. Frida skriver:

  Känner så väl igen mig. Mitt fjärde barn föddes med planerat kejsarsnitt pga placenta previa (moderkakan låg för cervix). Vi fick också kämpa med tilläggsmatning i början. Jag gick dock snabbt över till tillmatningsset eftersom att jag aldrig fick pli på den där koppen… Vi spillde och satte i halsen… Tyckte det var enklare med setet och det konkurrerar inte heller med amningen. Förstår precis hur drygt det är att gå upp och mata mitt i natten! Inte alls som att bara slänga fram tutten. :-/ Hoppas att han tjockar på sig snabbt! :-)

 2. Ullis skriver:

  Ljuvliga pojkar!

 3. Vila och ta hand om dig är helt rätt👍

 4. Vad fint kort 💖💕💫Tårarna rinner känslan i bilden på storebror och lillebror 😭😭💫Kärlek 🙏🙏

 5. Sofia skriver:

  Så nyfiken om ni bestämt namn än? Trevlig helg 💕

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..