Julklappstips-Turnén

Nu finns det ett supererbjudande till Er. Perfekt att ge bort som julklapp. Vad är roligare att få en biljetter till en konsert tillsammans med den som faktiskt ger presenten.

Jag gör sådant ganska ofta. Jag köpte biljetter till Så som i himmelen till Anders i Fars Dags present….. upplevelser är det bästa du kan få!

Jag längtar efter att få komma ut och möte Er publiken och jag tror det här kommer bli super. 8 manna band, storbildsskärmar, en massa låtar ni känner igen från min 20 åriga långa karriär. Allt från det senaste från Så mycket bättre till det tidigaste i schlagerkarriären.

Nu kan ni köpa presentkort till valfri ort till min konserthusturne Flickan från Småland…. och samtidigt få meet and greet med mig efter konserten. Dessutom får ni nu min julskiva Min Barndomsjul helt kostnadsfritt med på köpet!

Här kan ni boka biljetter!

Turne’

  1. Har bokat till Vara! Ser så fram emot det! Ska bli så kul o se o att få träffa dig igen efter! 😃❤️

  2. Bokat biljetter direkt när de kom ut första gången och har bokat om till Örebro i februari. Ser så fram emot att få höra dig !!

  3. Om jag bokar biljetter via dig som julklappstips var är dom sittplatserna reserverade? Är inresserad av din konsert i Luleå 9/2?

  4. Maria skriver:

    Bokat o klart! Vi ses i Halmstad😘😘

  5. Lena skriver:

    Nu har jag läst din bok en gång till-den blir bara bättre och bättre. ❤️❤️

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..