ANNONS

Julklappstips-Turnén

/

Nu finns det ett supererbjudande till Er. Perfekt att ge bort som julklapp. Vad är roligare att få en biljetter till en konsert tillsammans med den som faktiskt ger presenten.

Jag gör sådant ganska ofta. Jag köpte biljetter till Så som i himmelen till Anders i Fars Dags present….. upplevelser är det bästa du kan få!

Jag längtar efter att få komma ut och möte Er publiken och jag tror det här kommer bli super. 8 manna band, storbildsskärmar, en massa låtar ni känner igen från min 20 åriga långa karriär. Allt från det senaste från Så mycket bättre till det tidigaste i schlagerkarriären.

Nu kan ni köpa presentkort till valfri ort till min konserthusturne Flickan från Småland…. och samtidigt få meet and greet med mig efter konserten. Dessutom får ni nu min julskiva Min Barndomsjul helt kostnadsfritt med på köpet!

Här kan ni boka biljetter!

Turne’

9
79

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00