Storytel!

Yeeeah!!!!

Nu finns min självbiografi ute som ljudbok på Storytel!

Flickan från Småland- Storytel

Det var inte det lättaste jag gjort… mellan rinnande tårar och ett evigt sväljande lyckades jag i alla fall läsa in den.

Vad föredrar ni? Fysisk bok eller ljudbok?

Fördel m ljudbok kan vara att man kommer författaren väldigt nära. Det känns äkta.

Fördelen med fysisk bok, att man får bläddra och ta del av privata bilder.

Finns två utgåvor av den fysiska boken. Den till vänster säljs på Adilibris och den högra hos mig signerad på Charlotteperrelli.com 

(Tvärtom på bilden nedan)

 1. Jag sträckläste boken som ebok! Den var nyanserad och hade ett bra språk som flöt på bra! Fin summering av ditt liv hittills!

 2. Laddade ner den på fm och har lyssnat i ett sträck fram tills nu. Shit vilken kvinna du är!!
  Stark, smart , klok och med hjärtat på rätt ställe. Du är så jäkla värd varenda krona du dragit in!! Och det kanske bästa av allt….. att kärleken finns åter i ditt liv! All lycka till er!
  Kram

 3. Åh va spännande, ska ladda ner den direkt. Ser fram emot och höra om ditt liv.
  Må bäst och va rädd om dig o familjen❤️

 4. Lyssnade på hela boken i dag (Storytel)😊
  Vilken otrolig stark, plikttrogen , målmedveten och grym kvinna du är👏
  Jag är så imponerad över hur du har kämpat dig fram !
  Ville inte att boken skulle ta slut – det är ett väldigt gott betyg till dig😍
  Lycka till vidare❤️

 5. Började lyssna när jag åkte hem från jobbet och kan inte sluta. Har knappt en timme kvar på den.
  Älskar att du läser själv, berättelsen blir så mycket närmre och mer verklig.
  Jag känner att det är en öppen och ärlig bok och jag beundrar dig och din otroliga styrka än mer idag.
  Kommer nog köpa boken också.
  Kram och grattis till lillemannen.

 6. Ligger inne på sjukhus och har börjat lyssna på den. Såååå bra är den och tiden här går snabbare.
  Grattis till den söta lilla bebisen också😃

 7. Började läsa din fysiska bok idag och är redan klar, så fängslande var den

 8. Alltså wow, har lyssnat på din bok och har precis kommit till din första graviditet…. Vad du har slitit för din karriär&din önskan om att få sjunga! Hade ingen aning om vilka uppförsbackar du fått kämpa med! Du är grym och värd all framgång i ditt artisteri och framförallt lyckan med din familj! Kram💗

 9. Wow vilken bok! Sträcklyssnade på hela igår, det gick inte att sluta. Hade först inte tänkt lyssna, man tror ju att man redan vet allt om dig efter alla skriverier och artiklar. Men det var fantastiskt att höra DIN historia. Bra att du även ger ”kängor” till endel av dem som behandlat dig illa under åren, måste komma fram att det inte är ok att behandla andra så. Stort stort grattis till er söta lilla son, som man nu verkligen förstår är så efterlängtad.

 10. Det är fantastiskt med ljudbok, min man är blind, då blir detta det enda sättet att läsa, samt att han får nära kontakt med dig, han har börjat läsa och är berörd, jag har börjat läsa min bok och är lika fängslad som han! Väldigt fint skriven bok, samt att du gjorde jobbet att läsa in den, fantastidkt!! Kramar

 11. Hej Charlotte!
  Jag vabbar idag och passade på att strecklyssna på din ljudbok från 8 till 13.00.

  Önskar dig och din familj all lycka och välmående i framtiden. Och självklart grattis till er lillebror :) YOU GO GIRL!
  Kram
  Anna i Göteborg

 12. Mkt bra o bra nyanserad, inget tramp utan bara som det är/var…

  Måste säga att det finns en sak som faktiskt är väldigt positiv med det sociala på nätet o det är att man läser det ni skriver, inte det nån annan berättar om er som ständigt lever i officiella sammanhang..
  min svärfar kom förbi med en hänt extra häromdagen..

  Slängde den.. 🤣🤣🤣

  O grattis till bebisen, klä honom i kläder… utan att lyssna på den svenska avundsjukan.. 🤣🤣

 13. Fick din bok med posten i dag, ska bli så intressant att börja läsa. Grattis till söta babyn <3

 14. Önskemål av låtar till konserterna du ska göra efter jul: Gröna små äpplen, från albumet Mitt liv-alla låtar är toppen, ”Just before I go to sleep” med Oleta Adams. Kram❤️❤️

 15. Jag sträcklyssnade på boken idag 😀 Den var jättebra o fängslande. Du har verkligen haft din beskärda del av motgångar och verkligen kämpat dig igenom allt med en otrolig lojalitet, styrka o jävla anamma.
  Lycka till med allt framöve!
  Kram😀

 16. Lyssnade på din bok idag och är så imponerad av hur du har kämpat dig igenom alla svårigheter.
  Vilken förebild du är!

 17. Hej! ville bara säga att jag ÄLSKADE din bok!!! sååå underbart när du läste själv, storytell:) Så jäkla duktig du varit och vilken enorm drivkraft du har!! beundrar dig :)sååå intressant och du var så ärlig:) stort Lycka till med nya söta bebben och allt annat:) stor kram

 18. Ville bara säga att din bok är fantastisk!!! kunde knappt sluta lyssna och blev besviken när den var slut!! vilken enorm drivkraft, vilja energi du har:) imponerande och så väldigt ärlig !älskade att du läste in den själv, storytell:) stort Lycka till med söta bebben och familj och karriär!!! stor Kram

 19. Snart lyssnat klart på din bok,intressant är den👍Men tycker det är för mycket upprepningar man hör samma saker två gånger vid flertal gånger . Men annars bra!

   1. Hmm..känns inte så.. utan de jag menade var att först hör man dig berätta om tex nåt i början på ett stycke sedan kommer samma sak lite senare igen lite mer inne i de stycket.. inget jätteproblem men något jag reagerat på iaf😀 vore ju spännande om de bara är jag som hör det för då är det ju uppenbarligen fel på min uppspelning..snart klar med boken nu och den är jättebra👍

     1. Jo, jag upplevde detsamma. Eftersom jag går med telefonen i bakfickan fynderade jag på om det var någon rörelse sim gjorde att jag spolade tillbaka emellanåt. Superbra bok!

 20. Första gången jag hörde låten mitt liv tänkte jag – Ja, jo, det är väl en bra låt. Nu har jag lyssnat på din bok. Fick dela upp den på två dagar :-). Plötsligt fick låten en ny dimension. Jävlar vad bra!!!

 21. Har nu sträcktläst din bok, vilket jag sällan gör. Så bra skrivet. Vilket liv och vad du har fått slitit. . Jag blir så arg på Bert. Han är verkligen som jag jag har uppfattat honom.
  Tack för att du delar med dig. Grattis till sonen och nya kärleken. Ni är värd det bästa. Ta hand om er. Kram 😘😘

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..