Storytel!

Yeeeah!!!!

Nu finns min självbiografi ute som ljudbok på Storytel!

Flickan från Småland- Storytel

Det var inte det lättaste jag gjort… mellan rinnande tårar och ett evigt sväljande lyckades jag i alla fall läsa in den.

Vad föredrar ni? Fysisk bok eller ljudbok?

Fördel m ljudbok kan vara att man kommer författaren väldigt nära. Det känns äkta.

Fördelen med fysisk bok, att man får bläddra och ta del av privata bilder.

Finns två utgåvor av den fysiska boken. Den till vänster säljs på Adilibris och den högra hos mig signerad på Charlotteperrelli.com 

(Tvärtom på bilden nedan)

 1. Har nu sträcktläst din bok, vilket jag sällan gör. Så bra skrivet. Vilket liv och vad du har fått slitit. . Jag blir så arg på Bert. Han är verkligen som jag jag har uppfattat honom.
  Tack för att du delar med dig. Grattis till sonen och nya kärleken. Ni är värd det bästa. Ta hand om er. Kram 😘😘

 2. Rosie skriver:

  Första gången jag hörde låten mitt liv tänkte jag – Ja, jo, det är väl en bra låt. Nu har jag lyssnat på din bok. Fick dela upp den på två dagar :-). Plötsligt fick låten en ny dimension. Jävlar vad bra!!!

 3. Snart lyssnat klart på din bok,intressant är den👍Men tycker det är för mycket upprepningar man hör samma saker två gånger vid flertal gånger . Men annars bra!

   1. Hmm..känns inte så.. utan de jag menade var att först hör man dig berätta om tex nåt i början på ett stycke sedan kommer samma sak lite senare igen lite mer inne i de stycket.. inget jätteproblem men något jag reagerat på iaf😀 vore ju spännande om de bara är jag som hör det för då är det ju uppenbarligen fel på min uppspelning..snart klar med boken nu och den är jättebra👍

     1. Rosie skriver:

      Jo, jag upplevde detsamma. Eftersom jag går med telefonen i bakfickan fynderade jag på om det var någon rörelse sim gjorde att jag spolade tillbaka emellanåt. Superbra bok!

      1. Måste det varit…?! Har aldrig hört förut. Bara 2 pers som upplevt? Konstigt….

 4. PETRA skriver:

  Ville bara säga att din bok är fantastisk!!! kunde knappt sluta lyssna och blev besviken när den var slut!! vilken enorm drivkraft, vilja energi du har:) imponerande och så väldigt ärlig !älskade att du läste in den själv, storytell:) stort Lycka till med söta bebben och familj och karriär!!! stor Kram

 5. PETRA skriver:

  Hej! ville bara säga att jag ÄLSKADE din bok!!! sååå underbart när du läste själv, storytell:) Så jäkla duktig du varit och vilken enorm drivkraft du har!! beundrar dig :)sååå intressant och du var så ärlig:) stort Lycka till med nya söta bebben och allt annat:) stor kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..