Nypremiär

Som jag har väntat!!!!!!!

Min fråga tillkalla er Outlander fans? Vad tyckte ni om första avsnittet på säsong 4?

Jag blev lite besviken…. tyckte inte det var filmat som det brukar och konstig jazzmusik inlagt mitt under en “attack”… så märkligt?!!

 1. Anne skriver:

  Ja så man har väntat på att det ska börja igen… Jag blev också lite besviken, avsnittet var lite “fattigt”, flodscenen var dåligt gjord, man såg att det var gjort mot en “green screen” tyvärr. Men min favoritskådis är tillbaka och det är mums… :-)
  Grattis till er nya lilla bäbis, han är så fin!

 2. Anne skriver:

  Ja, som man har väntat… avsnittet kändes lite avslaget och jag tyckte inte att flodscenen var så bra gjort, man såg tydligt att det var filmat mot en “green screen”, jag hoppas det blir bättre senare men min favoritskådis är tillbaka och bara det är mums.. :-) Grattis till lilla bäbisen, han är så fin!

 3. Sussi skriver:

  Blev lite besviken jag med var inte samma känsla som i de tidigare säsongerna. Får hoppas på att det blir bättre.
  Stort grattis hela familjen till nya bebisen <3

 4. Ja, filmningen var inte den samma och ”attacken”…
  sådär.
  Besviken 👎🏻

  Grattis till den lilla finingen 💕🙏🏻🌷

 5. Lotta skriver:

  Ja jag blev också lite besviken faktiskt. Längtat så länge. Men svårt att sätta fingret på vad det var som gjorde att det inte kändes som vanligt.
  Och som du säger… musiken under attacken, mycket märkligt.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..