Hörselscreening

Det gick bra idag på hörselscreeningen. Man vet aldrig… vi har nämligen hörselskador i form av nedsatt hörsel och döv i släkten så det kan stiga vidare ner i leden. Skönt att så inte var fallet denna gång.

Älsk på denna vagga från Stokke. Tycker den är så otroligt fin, lite roligare design är de vanliga vaggorna och sedan gungar den åt andra hållet mot vanliga gungor. Kolla min instastory så förstår ni…..LaPerrelli.

Presenter av Pråmell, Pernilla och Jessica!!! Redan bortskämd liten kille…. guccibaby.❤️

Sedan blombud från bästa Bonnier och från Vänner!🙏🙏🙏

 1. Stort grattis till gossebarnet!
  Hoppas du mår bättre. Vet hur det känns, akut kejsarsnitt med stor blodförlust och en drummel till läkare som skar vår son i örat. Idag många år senare ser man fortfarande ärret men som jag säger till honom, han är öronmärkt så jag kommer alltid att finna honom var han än är ;)
  Var inne på en tysk site som har många av världens alla förnamn.
  De har en slumpgenerator också, man slår in efternamnet, och den föreslog Albin till ert efternamn. Lite roligt!
  Ta hand om er och lycka till! Barn är en källa av lycka oavsett ålder.

 2. Våran nu 7åriga dotter gjorde också en hörselsreening när hon var nyfödd och den var godkänd med tydliga svar på båda öronen. Har idag en konstatetad hereditär hörselnedsättning på ena örat.
  En hörselsreening man gör på BB/förlossningen eller Neo ger bara information om man ska sätta in tidiga insatser som vid dövhet.
  Idag går vi på Teckspråksutbildning och väntar på hörapparat.
  Tycker ni ska ha extra koll på barnen efter som ni vet om att ni har det i släkten. (Vi vet inte någon i våran släkt) så kom som en chock för oss.
  Vill bara vara snäll och omtänksam. 💕
  Med vänlig hälsning Mikaela

  1. Hej Mikaela,
   Vid 6 års ålder råkade jag ut för en hästolycka ( fick en spark på ena sidan av ansiktet) så hörselnerven gick av. Vid den tiden fanns inga hjälpmedel att få mer än att få lära sig teckenspråket (vilket jag inte ville göra)så jag har gått igenom hela livet med hörsel på ett öra fram tills för två år sedan. Tyvärr hade jag släktens anlag för hörselnedsättning och fick detta på mitt friska öra. Nu har jag hörapparater och hör bättre än någonsin :) Jag fick en hörapparat till mitt döva öra som för över ljudet till det öra som jag hör någorlunda på. Vad jag egentligen vill förmedla är att man kan få en oerhörd livskvalité trots hörselnedsättning. Det har inte varit lätt men jag har anpassat mig hela livet efter en hörande värld och gett mig själv chansen att få samma möjlighet som alla andra hörande. Idag är jag välutbildad med en mycket bra yrkeskarriär bakom mig.
   Skam den som ger sig. Lena Adelsohn är en annan person i samma situation. Jag tror din dotter kommer klara sig alldeles utmärkt livet.
   Det är tråkigt när det händer och jag förstår chocken men jag hoppas att jag har förmedlat ett litet hopp. ❤️

   1. Såklart man kan få livskvalité ändå! Som sagt vi har både nedsatt hörsel o dövhet i vår släkt så absolut, jag håller med dig.

 3. Du får häva blocken då så man kan kolla

 4. Såååå fin liten pojke ❤️ Grattis till Er Alla i familjen!

 5. Helen skriver:

  Vilken fin pojke ni fått. Grattis!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..