I annonssamarbete med AVTAL24

Avtal24

Har vi inte alla någon gång tänkt att vi ska skriva testamente, samboavtal eller helt enkelt definiera vår egen önskan om något skulle inträffa i framtiden. Av någon konstig anledning så är det väldigt lätt o skjuta upp det och tänka att vi inte behöver det eller gör det senare.

Avtal24-familj

Men det gäller att se till så allt är i sin ordning om nu det värsta skulle inträffa – för att underlätta för alla nära o kära runtomkring en.

Jag är såklart i efterhand väldigt glad för att jag hade ett äktenskapsförord i mitt förra äktenskap. Det gjorde att jag fick möjlighet att bo kvar med mina söner i huset som var deras trygga punkt.

Hos Avtal24 kan man enkelt skriva avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon-eller videomöte. De gör juridiken lättillgänglig för alla och erbjuder bland annat samboavtal, testamenten och äktenskapsförord. Läs gärna deras fantastiska recensioner från användare.

Det här är något som jag utifrån egna erfarenheter verkligen skulle rekommendera alla att ta tag i!

B39A0075

  1. Glöm inte skriva fullmakter åt varandra också. Som gifta tror en ju att man får hantera hela ekonomin om något händer maken/makan, men utan fullmakt kan det bli kämpigt!

  2. Jag och min man har testamente sedsn länge som uppdateras årligen / skönt att veta att det blir som vi önskar/ vi tycker inte det är jobbigt/ tvärtom det är av omtanke till varandra / att se över att allt blir som man vill/ även utsett testamentsexekutor/ sett över förmånstagarförordnanden på pensioner o andra försäkringar. Det blir en tryggare tillvaro tycket vi/ Kram

  3. Vi har skrivit äktenskaps förord, känns skönt att veta vad man har om något skulle hända. Svårt och viktigt ämne att prata om den dagen det ev kommer till användning👍

  4. Kicki skriver:

    Men tack för tipset. Gud så bra, vi pratade om det senast i förra veckan att vi borde skriva något då vi båda har barn men inget gemensamt.

  5. Maria skriver:

    Skulle behövt det när jag skilde mig för fyra år sen. Jag fick med mej det jag hade med mig dit 17 år tidigare typ 😪😪😪 blev så lurad på allt men i det läget ville jag bara bort därifrån. Inte ens barnen fick ta med sig saker från rummen för de hörde dit

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..