Redigering

Idag har jag redigerat första halvan på min självbiografi…. Flickan från Småland. Känns såå spännande det här, men lite läskigt oxå. Utlämnande trots att jag ofta känner mig väldigt transparent i tex intervjusammanhang. Det här är ändå något annat. Mina ord.

Omslaget har varit klart länge och boken finns att förbeställa försignerad på Adlibris!!Flickan från Småland

  1. Peter skriver:

    hej vill köpa din bok som är tygväv ja hittar inte på sidan vart den går att köpa hoppas på dvar tack peter

    1. Hoppas den kommer upp imorgon på min hemsida imorg. CharlottePerrelli.com

  2. Åh va roligt! Ser så fram emot när boken kommer ut o få läsa den! 😃❤️ En fråga, jag beställde den för nån/några månader sen på Bokus, stod att man skulle få den signerad där också, gäller det på Bokus fortfarande också? 😊😇

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..