Inlines!!!

Ny trenden hos oss… barnen älskar deras nya inlines. De åker varje dag ovh börjar faktiskt bli riktigt duktiga!!

Minns att jag oxå åkte när jag var yngre och tyckte det var skitroligt!! Gjorde en plåtning vid Sergelstorg iklädd inlines och snygga träningskläder (vid rondellen) och folk i bilarna glodde ögonen ur sig…. tills två bilar krockade….😂de tittade inte på vägen… herregud så roligt! Vad vi skrattade…..

Inlines från Jollyroom

Till o med Anders körde ett litet race….;)

  1. Kul när alla åldrar kan göra aktivitet tillsammans, inlines är kul!!! Kram

  2. Vilka fin bilder. Du är duktig på att ta kort. Var skylt fin som du fick av mig i Strömsholm på Diggiloo. Jag älskar Diggiloo

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..