ANNONS

På väg..

/

Lite sentimentalt faktisk men bara 2 helger kvar o endast 5 gig m Diggiloo sedan är denna sommaren oxå över. Vad fort det går:) Sedan ska jag göra lite smågig…Och vara ledig några v. Ska ändå bli ganska skönt!

Ikväll är det Motala som står i kalendern o på turnéplanen och imorgon är det Strömsholm. Temperaturen har sjunkit avsevärt de senaste dagarna och det har regnat på vägen hit. Luften är fräsch och krispig och det njuter jag av. Känner mig så mycket piggare när det inte är så kvavt och svårt att andas sav värmen.

Nästa helg har vi Bollnäs, Sthlm o Lidköping på spelschemat. Lidköping är ju det vi fick flytta igår kväll på grund av Storm…. men som sagt vi kommer den 19:e istället……🌺

Fötterna i högläge!!

Husbilslivet går mot sitt slut… men det kommer en ny sommar:))

Dags för show!!!

1
97

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00