Kalas!

Bak för alla smaker:)

1. Sätt ugnen på 180 grader.

2. Smält smöret och smula kexen till pajskalet. Blanda det smälta smöret med kexsmulorna. Tryck ut dem i en form med löstagbar botten och ställ i frysen en stund.

3. Blanda kondenserad mjölk med äggulor och citronsaft. Vispa och häll i pajskalet.

4. Vispa äggvitor och sockret tills det blir styva toppar. Häll marängen över citronblandningen.

5. Täck formen med folie så inte marängen skall bli bränd. Baka den i 15-20 minuter.

Den blir ännu godare om den får stå i kylen några timmar innan den serveras.

Servera gärna med lite grädde.

1. Vispa äggvitorna till hårt skum. Häll i strösockret, lite i taget och fortsätt vispa till det är en glansig maräng. Vispa ner maizenan.

2. Smält chokladen. Blanda ner 2 cl kaffe i chokladen. Häll i chokladen i marängen men blanda bara lite försiktigt.

3. Häll ut marängen på en plåt och forma till en cirkel. Ca 20 cm. Grädda i 125 grader i 60 minuter.

4. Vispa grädden, blanda i kaffe och florsocker.

5. Ha på grädden på den kalla marängen och dekorera med valfria bär.