ANNONS

A D R I A N 🎁🎂🎈

/

Äntligen 5 år!!! Vilken kille!

Kan inte beskriva med ord vad denna lille kille gjort för vår familj!!! Han har sammanfört oss på ett fantastiskt sätt och är sååå älskad!!! Vi hoppas allt går vägen så du nu ska få bli storebror. Din allra högsta dröm….

Idag är det bara din dag Adrian och idag är du en riktigt stor kille!

Nu ska vi fira hela dagen!

https://sos-de-fra-1.exo.io/damernasvarld/176/2018/07/img_6620.movKalsongJanne på väg till nya sandlådan!! Gårdagen blev han oxå firad, Magnus och Mats kom till Västervik där vi giggade och kollade på Diggiloo. De hade med favoritleksaker i presenter… Dinousarier!!! Farliga djur är det coolaste som finns!!
Alla sjöng för Lilleman och så hade vi tårtkalas!!
Nu ska jag baka tårtor till dagens kalas!!!

13
153

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00