ANNONS

Ständig Oro

/

Har man varit med om missed abortion ( när hjärtat slutar slå på bebisen i magen) så är en graviditet en lång pina av oro. Jag kämpar förtvivlat med att inte vara nojig och VET att alla värden är bra och att bebisen är frisk men vad hjälper det när man plötsligt blir orolig. Har känt extremt lite rörelser de sista dagarna och det har gjort mig mer och mer orolig. Tar tempen kontinuerligt för att se allt den ligger som den ska. Sista v har den legat lågt och idag droppade den rejält. Trodde att nu är det kört! Nu har graviditeten avstannat. Vilket tempen brukar indikera när den sjunker.

Jag ringde tidigt imorse och bokade in ett akut Ultraljud i Malmö.

Men tack Gode Gud!!!!

Allt så bra ut…. den växer som den ska och hjärtat tickar på fint! Oj, vilken otroligt lättnat….vi var såå otroligt rädda för att det skulle vara över även denna gång. Nu pustar vi ut och njuter av en härlig dag.❤️

68
393

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00