Monica Z

Vilken avslutning!!! Min största idol i detta forumet och få hylla henne så här! ❤️ Wow!!

Vilka klipp och vilken gäst ….det kändes som om Monica var här i egen hög person!

Så sjukt tacksam för att jag fick uppleva detta..

Imorgon gör jag de sista synkarna här för programmet sedan lämnar jag Gotland för den här gången och SÅ MYCKET BÄTTRE…

  1. Ulle skriver:

    Jag har spelat tvärflöjt i hela mitt liv och min stora förebild har alltid varit min flöjtlärare som jag känt sen jag var 8 år och började spela. Vi har följts åt hela livet och spelat ihop sen dess i olika former. För några år sen fick jag hans piccolaflöjt för att han pga sjukdom inte kunde spela mer och då ville han att jag skulle ha den. Han berättade då att sista gången han använde den var på en konsert tillsammans med Monica Zetterlund. Han gick tyvärr bort förra sommaren men flöjten ligger på en hedersplats i mitt hem och jag tänker på min lärare/vän och hans berättelse om Monica Z varje gång jag ser den. Ska bli kul att se SMB till hösten.

  2. Ani skriver:

    Tack för otroligt roliga uppdateringar dom senaste veckorna❤️

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..