Stors Dag

Vilken underbart duktig lyriker!!! Storre är en ny bekantskap och en ny artist för mig att lära känna. Jag syftar mest på hans fantastiska material…. vilja texter han skriver. Är stum av beundran. På riktigt!!! Hatten av.

Trots att vi är så olika så kan man alltid hitta likheter och jag älskade att tolka hans låt:)

Imorgon är det pressdag! Då får vi vila rösterna……

Skolavslutning för denna fina kille. Nästa år är det dags för högstadiet!!!!

  1. Härliga bilder. Tack för du delar med dig och berätta det lilla då får ;)
    Älskar programmet och att få se lite “behind the scens) 🙏🏽😍
    Kram Sandra

  2. Kicki skriver:

    Han verkar så super go och snäll Din Alessio.(har har ett så vänligt utseende och väldigt lik sin mamma😀). Tiden går fort. Min kille börjar 6an nu och högstadiet också. Min stora tjej.börjar ekomomi på gymnasiet. Vart tog åren vägen🤔🤔

  3. Skapligt vad du glänser 🌹ja. Pojkarna har blivit stora fort

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..