ANNONS

Hyllar Monica Z

/

Jag kan inte bli lyckligare…..;) Vi hyllar min stora idol Monica Z i årets Så Mycket Bättre. Jag gjorde ett hyllningsalbum till Monica redan 2006 och skrev då dessutom en ny hyllningslåt till henne som fick bära Albumet. I din Röst.

Jag kan avslöja art jag inte kommer göra någon av låtarna som finns med på albumet. Produktionen hade önskemål om att jag skulle välja en helt ny låt och det känns skoj! Har en underbar låt dom jag ser så mycket fram emot att få göra.

Blev förälskad i Monica när jag pluggade musik på musiklinjen i Växjö på gymnasiet. Då pluggade jag även jazzsång och läste hennes biografi.. “Hågkomster ur ett dåligt minne”.

Underbar bok!!! Och en säregen fantastisk sångerska med en Timing som få har. En förmåga att förmedla text som ingen annan. En unik sångerska av rang!

En av mina största idoler!!

0
105

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00