Grattis syrran

Det har varit rörigt med Jobb och Tysklands cup men idag fick vi äntligen till ett födelsedagsfirande för henne!!

Barnen badade i poolen och hoppade studsmatta medan vi lagade mat. Vi grillade och sedan blev det bär och tårtor! Gott och som vanligt väldigt trevligt!❤️

Syrran som inte ser en dag äldre ut än 27 o som fortfarande får visa leg på systemet har nu blivit ytterligare 1 år äldre! Stort grattis finaste DU❤️🇸🇪🍓

 1. Undrar vad det är i paketen? Nyfiken i en strut

 2. Helloj. Vad är din kommentar om det dåliga resultatet Benjamin fick i Eurovision. Topp av jurygrupperna men totalt sågad av vanliga folket. Hur kan det bli så.

  1. Svårt att veta vad det beror på? Jag älskar låten och tyckte nr var väldigt snyggt… men det klart att det är långt från ” kyckling” låten och den gick ju verkligen hem
   Hos folket….

   1. M skriver:

    Vilket även typ 20 andra låtar gjorde…han hade ett bra nummer men en alltför medioker låt, som tydligen juryn gillade men inte folket. Felix hade funkat bättre… Benjie är bra, men kommer aldrig slå stort. Skriva låtar åt andra dock, det är hans grej.

  1. Petra skriver:

   Totalt sågad av vanliga folket? Vad säger det om alla dom som lyssnar på Spotify? Är dom det ovanliga folket då Benjamins Ingrossos låt ligger i topp där?

   1. Idag har Benjamin plats 48 av 50 på svenska spotyfi listan så den listan måste du hållit upp o ner Petra. Hittar den inte heller på världens alla Spotyfilister. Så bra var den inte helt enkelt.

    1. Petra skriver:

     Av det gällde de som var med i tävlingen skrev jag inte men trodde inte att jag behövde det då det vara om tävlingen du skrev :0)
     Så såg det ut för någon vecka sen i var fall men har ju inte kollat själv nu…
     Du verkar vara en som vill ha koll på saker och ting och kan göra det åt mig kanske?

 3. Stort grattis ! Det låter som en jättefin dag! Kram Thomas

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..