ANNONS

Hmm…. njae…

/

Det har inte gått något vidare denna gången. Killarna har slitit som djur men det har inte resulterat i bra resultat. Tre matcher som de har förlorat idag… trist, men så är det ibland. De har inte på något sätt blivit överkörda men det har slutat med förlust..

Ikväll gick vi till Vapiano hela gänget och käkade.. det känns viktigt att ta vara på tiden och ha roligt i alla fall! Det är ett minne för livet för grabbarna att göra denna typen av resor och då får man se till att allt annat blir bra och kul.

Många koppar kaffe blir det…….

Har såklart kikat på det underbara brittiska bröllopet mellan Harry och Meghan❤️ Sååååå vackert!!!

0
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00