ANNONS

Tyskland

/

Idag åker jag som supportande fotbollsmamma till Tyskland när Angelos lag U-14 åker ner för att spela cup.

Vi flyger till Düsseldorf och sedan har vi hyrt bilar som tar oss vidare till Dortmund.

Det här blir ingen enkel match utan väldigt tufft motstånd. Killarna var här för 2 år sedan och spelades samma cup. Då vaknade Angelo på morgonen dyngförkyld och med världens hosta. Han vägrade såklart stanna hemma och jag hade gig och kunde inte åka med….

Det gjorde ont i mammahjärtat när han Ringde hem flera ggr och grät … sjuk och kunde inte prestera.

Känns väldigt skönt att vara med denna gång, trots att han är två år äldre och inte behöver mig lika mycket…😂

Nu är han i alla fall frisk fast lider enormt av pollen…. jag känner inte av någonting och han är helt otroligt påverkad. Ögonen och näsas Rinner hela tiden. Är det mycket mer pollen än vanligt i år? Jag tycker allt är gult ute? Cyklar, bilar, utemöbler…… urk!!

10
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00