Rep

Skönt rep med Diggiloo…nu börjar det. Vi ska titta igenom låtarna och kolla tonarter, kolla formen, sättning på bandet för alla låtar. Nu börjar ett kreativt arbete som är väldigt viktigt och givande.

Akt 1 och akt två är klar så gott som…;) Spännande!

So far så känns det väldigt bra. Det känns som en show med en bredd som jag tror publiken verkligen kommer gilla. Fina hyllningar till några av våra största artister som gått bort. Barbro, Jerry och Avicii. Sedan några riktiga shownummer och vi kommer ta er med till Både Frankrike och Spanien så nu blir det till att plugga dessa texter på Spanska och Franska. Skoj och väääldigt svårt att minnas…..

Lite paus i repandet:))

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..