ANNONS

Mamma 65

/

Idag är det en milstolpe för min kära mor. Hon fyller 65 år. Hon kommer inte gå i pension men jobba mindre vilket måste vara väldigt skönt för henne som jobbat full tid hela sitt liv. Att nu kunna flexa lite mer, vara mer tillgängligt och inte ha så mycket tider att passa👌🏻 Lyxigt och det är hon värd!❤️

Vi sjöng för henne på morgonen och sedan fick hon packa en väska…. det började med pedikyr och sedan en bilfärd till Steam Hotel i Västerås. Wow!!! Vilket hotell!

Första gången vi är här…. sååå schysst!!

Fantastiska rum och det känns väldigt påkostat. Vi började med en lunch mamma, syrran och jag som åkte hit mitt på dagen.. o snart ansluter. Anders, Alessio, Adrian, morfar och Kinas familj Jeppe med barnen Wilson och Viggo.

De ser fram emot äventyrsbadet imorgon……

Efter en utsökt lunch så åkte vi till vån 7 och till Spat….;) Det känns som vi är på ett coolt hotell i NY. Hade dessutom tur med vädret. Så fint och vi har legat på takterrassen och solat hela eftermiddagen. Så lyxigt!

5
137

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00