ANNONS

Konserthusturné 2018

/

Äntligen!!!! Nu får jag berätta… så roligt detta komma bli. Egen turne’ runt om i Sverige. Stort band och kör… jag kommer berätta min historia och köra en massa härliga låtar ur min repertoar och såklart från Så mycket bättre. Wiiie!!!! Som jag längtar!❤️

Några datum o städer kommer adderas och frågan är vad tycker DU vi har missat? Vilken stad kommer du till eller vill du att vi bokar in?

“Charlotte Perrelli ger sig i höst ut på stor konserthusturné tillsammans med sitt band. För 20 år sedan vann hon Eurovision Song Contest i Jerusalem med Take me to your heaven. Sedan dess har hon hunnit med mer saker än många gör under en hel livstid. Släppt nio soloalbum och över 110 inspelade låtar, haft egna TV program, tävlat i Melodifestivalen fyra gånger, varit programledare för tävlingen tre gånger, turnerat i Europa och Asien, haft egen julshow på Grand Hôtel i Stockholm, varit jurymedlem i Talang, spelat huvudroller i Skönheten och odjuret, Jesus Christ Superstar och senast Evita, släppt tre träningsböcker, driver egen skönhetskollektion – listan kan göras hur lång som helst och fortsätter att växa.

Sommaren 2018 är Charlotte på Gotland och spelar in det omåttligt populära Så Mycket Bättre som ni under hösten kan se på TV4. Charlotte släpper i höst även sin självbiografi – Flickan från Småland. Turnén med samma namn bjuder på en härligt blandad repertoar med tillbakablickar och anekdoter med Charlotte i fokus. Även inslag av hennes egna förebilder samt såklart tolkningarna från Så Mycket Bättre. En sammanfattning av Charlottes liv i musikalisk form med manus av Edward af Sillén.

”I över 20 år har jag turnerat runt Sverige i både stora och små produktioner. Att i år få åka med mitt egna band till Sveriges finaste konserthus är en sådan lyx som jag drömt om i många år. Det är just mötet med publiken, nerven och det oförutsägbara som man bara får uppleva live som jag brinner för säger Charlotte.

SPELPLAN:

1/11 • Trädgårn, Göteborg • Biljetter

3/11 • Åhaga, Borås • Biljetter

12/11 • Malmö Live • Biljetter

14/11 • Halmstads Teater • Biljetter

16/11 • Spira, Jönköping • Biljetter

17/11 • Vara Konserthus • Biljetter

21/11 • Kulturens Hus, Bollnäs • Biljetter

22/11 • Nolan, Örnsköldsvik • Biljetter

23/11 • Idunteatern – Folkets Hus, Umeå • Biljetter

24/11 • Kulturens Hus, Luleå • Biljetter

27/11 • Konserthuset, Västerås • Biljetter

28/11 • Konserthuset, Örebro • Biljetter

29/11 • Scalateatern, Karlstad • Biljetter

01/12 • Konserthuset, Växjö • Biljetter

02/12 • Konserthusteatern, Karlskrona • Biljetter

05/12 • Alandica, Mariehamn Åland • Biljetter

07/12 • Uppsala Konsert & Kongress • Biljetter

08/12 • Lokomotivet, Eskilstuna • Biljetter

10/12 • Rival, Stockholm • Biljetter

MER INFO & BILJETTER PÅ: 

CHARLOTTEPERRELLI.COM/BILJETTER

30
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00