ANNONS

Lugn fredag

/

Igår hade vi en riktigt lugn skön fredagkväll. Vi grillade första gången och det är något speciellt med denna härliga grilldoft. Solen sken och det var riktigt skönt ute… läste att värmen är på väg nu nästa vecka. Åh vad jag hoppas!!

Jag har i och för sig en hel del småtrippar inbokade… åker en snabbis till Portugal eftersom vi ska göra promotion med Diggiloo och sedan åker hels familjen till Dubai över valborg. Första gången familjen ska åka dit, det är bara Anders, Adrian och jag som varit där tidigare.

Fixade tånaglarna och gjorde pedikyr igår, var välbehövligt. Älskar gelish …. det sitter även om man badar och ser alltid snyggt och välvårdat ut. Bästa uppfinningen!

Morfar spelade tennis utan nät med Adrian medan jag satt med en kopp kaffe i trappan och njöt av solen:)

12
87

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00