Operationsdag

Idag ska Angelo operera bort en del av Näsmusslan… jag hade aldrig hört talas om detta förut men man lär sig något nytt varje dag.

Han har extremt trånga näsgångar och har problem med andningen. Astma och svårt att tillgodose sig all luft i lungorna… vi har under ett par års tid kämpat med detta. Vi började med att operera bort lymfkörtlarna.. sedan har han fått mängder av olika kortisonsprayer som vidgar och astmasprayer. Det hjälper men funkar inte hundra procentigt. Nu är det dags för nästa ingrepp och vi hoppas att han bli bättre av detta. Detta ska göra att det inte blir så trångt och att han förhoppningsvis kan börja andas genom näsan igen. Han har inte känt en doft på ett par år.

Nu opereras han på Sofiahemmet och de är fantastiska här. Hoppas att det blir bra nu!!

Jag var tvungen att göra en videoinspelning tidigt på morgonen innan Angelos operation, Han fick hänga på och tålmodigt vänta:)

 1. Anna skriver:

  Är det nödvändigt att berätta att det just var sophiahemner ni var på
  Tänk på alla som snällt får vänta i köer på andra sjukhus

  Mvh Anna

  1. Spelar väl ingen roll? Detta är en remiss och vi har blivit skickade hit? Det är ett barn så de skickas väl dit det finns plats? Angelo har ju haft problem i 2 år så jo, han har också köat.

   1. Anna skriver:

    Tack snälla jag förstår

    Anna

 2. Sunny skriver:

  Å vad skönt och, förhoppningsvis, hitta något som hjälper! Jag gjorde samma operation på Sofiahemmet för 5 år sen. Var konstant jättetäppt men det försvann :) fick dock göra om ena näsborren ett år senare men då i vaket tillstånd då dom bara brände bort det men idag hur bra som helst. Lycka till.

 3. Anna skriver:

  Hej
  Min yngsta son har gjort samma operation för några år sen, hade inte heller hört talas om nån näsmussla.
  Han blev helg bra efteråt!
  Lycka till med tillfrisknandet

 4. Oh, hoppas allt gått bra! ✊🏻 Du ska se att det ordnar sig nu. Det går nog inte att föreställa sig hur det känns när man inte får i sig tillräckligt med syre.
  Oj, vad lik du är din mamma på kortet där du bär glasögon🤓, snyggis!
  💛Erika

 5. Anna skriver:

  Hoppas allt har gått bra❤️Kramar till er

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..