10 år sedan….

Ja, time flies.. 10 år sedan jag var med Hero. Tänk att tiden gått så fort och att så mycket hänt i mitt liv sedan dess….. känns näst intill overkligt och jag är sjukt tacksam varje dag jag får vara kvar på denna planet och uppleva mer. Så lycklig för mina framgångar på Melloscenen. Det har öppnat så många dörrar för mig, inte vara i Sverige utan har gett mig möjligheten att få jobba även internationellt med min musik. En liten flickas allra högsta dröm… den slog in!!!!!

Repetitioner med mina dansare inför Tävlingen.

Under repveckan och på Melloscenen för första gången med Hero. Året var 08.

Glad tjej!!!

Senare fick jag åka till Belgrad för att för andra gången få representera Sverige. Otroligt häftigt och såå stolt!!

 1. Jag blir så glad när jag tänker på hero underbar låt!!! Du är bäst alltid ! Kram fr thomas

 2. Ann skriver:

  Kan vi kvinnor inte bara sluta kommentera varandras utseenden?!

 3. Kicki skriver:

  Enorm artist så är det bara. Och kanonlåtar. Visst lite väl smal,men skilsmässor tar på,har själv vart där då ex maken inte kunde hålla byxorna stängd. Så 20kg tappa jag(är 177 lång och va inte tjock innan).Men som charlotte så träffa jag en ny och bättre kärlek.🖒

 4. R skriver:

  Låten var bra men numret för grått och kallt, därför gick det inte så bra, tror jag. Kommer ihåg att du satt och asgarvade åt nederlaget…lite konstigt.

 5. Jenni skriver:

  Hej Charlotte!
  Håller verkligen med Petra.
  2008 var jag och min då 11-åriga dotter på fredagens genrep. Åh vad vi höll på dig det året. (Om jag ska vara ärlig så höll jag på dig och dottern på Christer Sjögren 😀😅🙈)
  Har följt dig sen Anders Engbergs-tiden, och tycker du är fantastisk. Fortsätt vara den du är 😀😘

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..