ANNONS

10 år sedan….

/

Ja, time flies.. 10 år sedan jag var med Hero. Tänk att tiden gått så fort och att så mycket hänt i mitt liv sedan dess….. känns näst intill overkligt och jag är sjukt tacksam varje dag jag får vara kvar på denna planet och uppleva mer. Så lycklig för mina framgångar på Melloscenen. Det har öppnat så många dörrar för mig, inte vara i Sverige utan har gett mig möjligheten att få jobba även internationellt med min musik. En liten flickas allra högsta dröm… den slog in!!!!!

Repetitioner med mina dansare inför Tävlingen.

Under repveckan och på Melloscenen för första gången med Hero. Året var 08.

Glad tjej!!!

Senare fick jag åka till Belgrad för att för andra gången få representera Sverige. Otroligt häftigt och såå stolt!!

10
108

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00