ANNONS

Mysiga Sportlovsdagar!!

/

Åh vad jag njuter…. vi är många i huset. Barnskratt, lek och Stoj! Det bästa som finns;))

Det har varit ganska kallt i dag och blåst på toppen…. kring minus 15 grader men imorgon ska det bli klarblå himmel och vindstilla. Då ska vi visa Pernilla o Theo högzon..;) Där är magiskt. Hoppas alla liftar är öppna så vi kan ta oss upp på toppen. Åtminstone till fina Hummelstugan.

5 dagar kvar på Sportlovet…. vill aldrig det ska ta slut… kan man pausa bara ett litet slag….

Mysiga middagar i huset, ikväll blev det tacos:)

Så otroligt skönt! Och trevligt här….

På torsdag kommer mamma upp som tyvärr inte är ledig än, men det ska bli desto mysigare när hon kommer. Pappa flög upp med Angelo, Pernilla o Theo i måndag… syrran m familj kom i söndags och stannar till på onsdag. Huset fullt och vi älskar det!!

3
106

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00