Allakando

Sååå otroligt glad att vi hittade Allakando. Caroline som jobbar där är så otroligt duktig, sympatisk och kunnig att man som förälder blir helt lycklig.

Efter att Angelo o Alessio upplevt att kraven i skolan ökade och att de behövde mer hjälp hemma beslutade vi att få extra hjälp 2 timmar i v. En Tim var. Inte så där jättemycket men gör stooor skillnad. Caroline har koll på kunskapskraven på ett helt annat sätt än vi föräldrar och det gör att de får en push i rätt riktning.

Jag pluggar säkert en Tim om dagen med varje barn men den här extra Tim de får med Caroline är så viktig, eftersom hon nyligen gick ut högstadiet så vet hon vad som krävs inför prov osv.

Dessutom slipper vi en massa tjafs om bad de ska fokusera på….;)

 1. Låter ju jättebra även om jag kan tycka att det inte ska behövas. Tycker det är för mycket press på våra barn och unga. Tycker skolan borde vara läxfri ( förutsatt att man gör det man ska på lektionerna såklart). Fantastiskt att du hjälper varje barn 1 timma tycker jag. Gott att de har sånt stöd. Har 3 barn i åldrarna 12,17,20. Min äldsta gick in i väggen & hamnade i en depression pga all press som är i vårat samhälle idag med bla skola, sociala medier mm.
  Det är tufft att va ung idag.

  1. Känner igen det, har samma problem mina…. just därför gör jag så mycket jag kan. Detta har i alla fall underlättar något..;)

  1. Nej, då hade det stått. Jag får faktura en gång i månaden för 8 timmar, för mig som alla andra. Men var ett tips till mina läsare som har barn:)

 2. Du fick det säkert gratis tack,vare att du gör reklam för företaget

  1. Nej Ölandstok. Du är en riktig Toka som tror allt är gratis för mig.

 3. Kicki skriver:

  Läxorna kan va ett elände. Och som ungarna räknar och ställer upp tex matte tal,så gjorde vi inte alls på “vår tid”. Vilket gör att man som förälder typ fattar nada😂. Jag har tur att min tjej går nu i 9an så hon hjälper brorsan som går i 5an. Tack o lov.+att hon valt ekonomi linjen till gymnasiet.🖒.

 4. Hej läxhjälp är det bästa det hade vi till våra barn genom mellanstadiet o högstadiet en gång i veckan en timme var guld värt de har koll o mkt konflikter försvinner runt läxorna
  Tack för en bra blogg kram Birgitta S

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..