Go-kart!

Det här står högt på lista över To Do grejer i Spanien. Det är fantastiskt med saker som tillfredställer alla åldrar. Adrian älskar det och de stora killarna får nu köra den stora Banan vilket gör styrde gillar det grymt mycket.

  1. Frida skriver:

    Vad har ni för temperatur? Ser riktigt vårigt ut :) man längtar efter ljuset och solen när man ser bilderna:)

  2. Har Stockholm tidigt sportlov, annars brukar det vara svårt att få ledigt för ungar i skolan nu.

    1. Man har rätt att ta ledigt 5 dagar per termin och nu tog vi ledigt 2 dagar.

  3. Härligt. Jag längtar ner dit. Vi har lägenhet 1 km från go carten. Jag rekommenderar beach Cabo roig, vilken ofta ligger i lä och är bästa stranden under vinterhalvåret. Vid nyår var vi där och hade underbart väder, cirka 22 grader och strandbaren var öppen. Är så kul och se bilderna, då det är platser vi även brukar besöka. Ha de gott.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..