Alicante!

Igår åkte vi in till Alicante… otroligt mysig stad och, fina båtar att titta på i hamnen och superbra restauranger:)) La Taberna del Gourmet föll valet på igår och det var såå bra! Jag hade aldrig ätit där utan det var första gången. Åt en tonfisk med wasabi som var riktigt bra!

Anders pappa och sambo Marta kom också så vi fick en trevlig kväll tillsammans.

  1. Ia skriver:

    Ja Alicante är riktigt fin , var där nere vid stranden i en stor byggnad när min brorsdotter tog communion , typ som vår konfirmation fast barnen är yngre och klädda nästan som brud o brudgum, , för många år sedan , min bror bor uppe på berget ovanför , i Santa pola ,

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..