Spanien!

Hit har vi åkt nu i 10år… sedan barnen var riktigt små.

Anders pappa bor här nere så han har varit här sedan han var 10…. vi känner oss ganska hemma. Ibland så pass så vi funderar på att röra på oss, kanske dags att gå vidare?! Vi har tittat på flera nya hus här i området och även i Marbella sedan ett par år tillbaka. Vi får se vad det blir. Vi älskar dock att vara här…. det är lugnt, vi kan områdena och känner till det mesta.

Imorg blir det nog lite golf….;))

Huset som vi tittade på idag och ska vara färdigbyggt om 2-3 mån. Men det kändes Inter hundra… ska titta på några i maj som ligger i Marbella. Tror faktiskt mer på det nu.

 1. Du och Anders passar in i Marbella, ta er genast neråt! ;)

 2. Ia skriver:

  Lycka till inhusletandet . Jag kollade på Adrian ,fötter , tänk att småbarn har inga problem att gå med skorna på fel fot 👍❤️, inte skulle vi kunna göra det ? 😂

  1. Han vill ansolut ha dem
   Så…😂😂😂 tar på dem själv, vet att det är fel men är såå nöjd!

 3. Hur många hus har du? Känner du dig aldrig nöjd? Inget illa menat men åker hit och dit hela tiden. Känner du aldrig att du behöver stanna upp några dagar på samma ställe? Blir oroad över detta flängande och konsumerande. Detta inlägg raderas väl då det bara publicerar hejarrop😂 Många i din närhet funderar…

  1. Tror du missuppfattade lite. Vi har ju ett boende idag i Spanien.. vi funderar alltså
   på att byta ut det. Inte köpa ett till…😂

  1. Sofia skriver:

   Men är det så konstigt att ha tre hus, varav två är fritidshus? Såvitt jag vet finns det väl inget som hindrar det. Det fjärde skrev hon väl här på bloggen för ett tag sedan att det hyrs ut. Hon kanske vill behålla det som en investering eller någon annan anledning. Det är ju hennes ensak hur som helst.

 4. Var i Torrevieja för några år sen med ett par som varit där tidigare. Blev riktigt besviken på maten där eller så ledde de som vi var med oss till fel restauranger. Lovar att jag hade ätet godare tapas i hemma i Stockholm. Senare var i till Barcelona där det var helt fantastiskt mat. Tipsa gärna om bra restauranger ifall jag åker dit igen.

 5. Hej Charlotte tänkte be dig om lite tips då vi är två familjer som hyrt boende i La Mata i sommar med barn i åldrarna 8-16. Tidigare har vi alltid åkt charter med all inklusive och ja allt vad det innebär…
  Som jag förstått så har ni ert boende i närheten och undrar därför om du kan rekommendera någon fin och mysig restaurang samt ngr trevliga aktiviteter då vi gillar att kombinera sol och bad med lite äventyr och fart.

  1. Hej igen
   Va snällt av dig… ser framemot att läsa vad du har att rekommendera och längtar än mer efter vår egen kommande semester.
   Passa nu på och njut av lite ledighet tillsammans med nära och kära 💞

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..