Magisk dag!!

Alltså en bild säger mer än 1000 ord. Idag vet jag inte om jag behöver skriva något… bilderna talar ett tydligt språk för hur vi har det i vårt paradis i Jämtland:)

Frukost innan vi begav oss ut i backen:))

Avokado och Räkröra i Äggwraps:)

 1. Åsa skriver:

  vilket fantastiskt hus ni har! Förstår att ni njuter av fjällen. Du kan ju allt tycker jag:) Hoppas du känner dig bättre så att du snart kan sjunga igen:) Tycker Adrian är så cool och modig för sin ålder. Och duktig som hänger på er alla. KRAM

 2. Frida skriver:

  Hej Charlotte! Hur går det med huset till de ensamma syskonen i Afrika? Har du någon uppdatering därifrån eller bilder? Går de i skolan? Kram

  1. Får extremt dålig uppdatering. Bara när jag skickar 20 Mail som jag får svar… lite enerverande faktiskt. Just nu vet jag inte hur de har det…. tyvärr. Har inte hört något på långe….

  1. Frida skriver:

   Trist att uppdateringen är dålig. Men de har ju iaf fått det bättre efter din hjälp :) det är ju iaf ett som är säkert :)

 3. Älskar LCH, funkar hur bra som helst när man tränar. Man häller väl inte i sig fett som vissa verkar tro. Sund kost, dåliga kolhydrater bort. Jag är snart 65 år kör de mer eller mindre hela tiden. För mig betyder de mycke att ha en bra och sund kropp. önskar er en härlig skid helg.

 4. Lena skriver:

  Kärlek❤️❤️❤️❤️❤️

 5. Mia skriver:

  Gud så vackert!!! Helt magiskt!
  Gick en långpromenad i solen, men inte med så vackra vyer framför mig… I småländska skogar ser man inte så långt…😄🌲🌲🌲
  Har precis hällt upp ett glas av ”ditt” vita bubbel som jag ska njuta av ikväll!! Ha en fin lördagskväll!😘🥂

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..