ANNONS

Härlig Weekend

/

Ett par dagar räcker. Bara ett litet avbrott i läxläsning och jobb. Att få komma hit upp och Tanja med energi, frisk luft, skidåkning och denna underbara natur gör mig gråtmild. Jag älskar att vara här.

Ni som följer mig vet att jag älskar att laga mat och baka. Det är ett stort intresse för mig helt enkelt. Nu har vi sedan 2 v tillbaka kört Strikt Lchf. Känner en stor skillnad och vi ( mamma, pappa, Anders och jag) mår alla väldigt bra av den hör dieten och dessutom går vi ner i vikt. Vi ska köra 6 v till…. kommer informera er om hur det går under resan.

Kul och så gott. Äter otroligt bra och väldigt varierande, kräver planering men som sagt känns väldigt bra.

Lchf Pizza!

Receptet kommer ifrån 56 kilo.

Ostbotten

Ingredienser

2 plåtar

• 200 g riven parmesan (Tips är att ta hälften riven mozzarella och hälften parmesan)

• 8 ägg

• 1,5 dl vispgrädde

• 4 msk fiberhusk

• 2 tsk bakpulver

• Lite salt

Instruktioner

1 Sätt ugnen på 180 g.

2 Vispa ägg fluffigt. Vispa sedan ner fiberhusk, grädde och salt. Blanda sist ner osten. Låt stå ca 5 minuter. Fördela degen på två plåtar. Tips! Jag blöter mina händer och plattar sedan ut degen.

3 Grädda i ugn ca 15 minuter.

4 Fördela önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg!

Nutrition Information

Serving size: 8 Calories: 98 Fat: 6g Saturated fat: 4g Unsaturated fat: 2g Carbohydrates: 1g Sodium: 420mg Protein: 9g Cholesterol: 17mg

10
52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00