The Palm

Nu har vi bokat! Så glad!

Har varit i Dubai förut… första stoppet på vår bröllopsresa för snart tre år sedan:) Jag har underbara minnen därifrån. Nu äntligen ska vi ta med familjen dit. Denna gång ska vi bo ute på Palmen och på Atlantis. Känns helt rätt när man har barn med…. sol och värme och en massa roliga grejer att göra. Vill så gärna att de ska få uppleva detta. Magiskt och såå coolt! Lääääängtar så det värker nu!❤️

 1. Underbart ställe👍Var där med man och barn i April enda nackdelen var att det var på gränsen för varmt…känns mycket konstigt att säga så av en solälskare som mig men temp låg på ca 44-45 grader😅😅

 2. Anna skriver:

  Älskar Dubai! Var där för andra gången nu på höstlovet med släkten och familjen och bokat höstlovet nu igen:) första gången bodde vi på Atlantis men denna gången på blad c i en fantastisk villa. Men vi badade självklart 2 dar på Atlantis samtidigt som kronprinsessan:)

 3. Härligt att ha en sådan resa att se fram mot/ önskar er alla en fantastisk vistelse där/ kram Thomas

 4. Jag och min man åker till Dubai för första gången. Är det någon som kan tipsa om bra restauranger? Gärna med goda fisk och skaldjurs rätter.

  1. Peppercrab på Hotel Grand Hyat har jättebra skaldjur. Svindyrt men gott!

 5. Sara skriver:

  Atlantis är spektakulärt! Det kommer barnen med säkerhet gilla. Vet att Legoland öppnat men tyvärr inte hunnit besöka det än men kan tipsa om Kidzenia, himla kul ställa för barn. Önskar er en härlig resa!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..