Middag

Hittade ett recept jag ska testa ikväll: Uppdaterar med bilder under kvällen!

Havets Wallenbergare

• Wallenbergare:

• 400 g lax, tinad

• 400 g torsk, tinad

• 2 äggulor

• 2 dl vispgrädde

• 1 tsk salt

• 1 msk konc. fiskfond

• juicen från ½ citron

• 50 g färsk dill

• Panering:

• Romsås:

• 2 dl gräddfil

• 3 msk stenbitsrom röd

• 2 msk hackad färsk dill

• salt, peppar, mandelmjöl

I en matberedare med knivar, pulsera fisken, äggulor, kryddor och dill. Försök att inte mixa så det blir för finhackat.

Pulsera ner grädden lite i taget. Låt vila en stund.

Forma biffarna i mandelmjöl.

Stek i smör några minuter på varje sida.

Servera med kokta ärter, romsås, citron och en dillkvist + valfritt tillbehör.

 1. Hej Charlotte!
  Vad goda wallenbergarna ser ut, jag måste göra dom.
  Kram Malin

 2. Vad har du panerat dom i?
  Tänkte att jag också skulle ta mig i kragen o köra ett race😀

 3. Hej! Jag undrar lite varför du väljer olika sorters dieter istället för att äta allsidigt året om och träning för att bibehålla vikt man trivs med och känna sig sund. Känns som om du är mycket av och på gällande mat o träning. ….bara en reflektion och nä, jag är varken ett troll el ngt annat utan en bara en fundering.

  1. Bra fråga? Har man gått upp och ner på grund av flera missfall så behöver man kanske köra ett race ibland. Jag tränar nog allsidigt och har redan en väldigt sund kost men som sagt ett race mår jag bra av:))

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..