ANNONS

Middag

/

Hittade ett recept jag ska testa ikväll: Uppdaterar med bilder under kvällen!

Havets Wallenbergare

• Wallenbergare:

• 400 g lax, tinad

• 400 g torsk, tinad

• 2 äggulor

• 2 dl vispgrädde

• 1 tsk salt

• 1 msk konc. fiskfond

• juicen från ½ citron

• 50 g färsk dill

• Panering:

• Romsås:

• 2 dl gräddfil

• 3 msk stenbitsrom röd

• 2 msk hackad färsk dill

• salt, peppar, mandelmjöl

I en matberedare med knivar, pulsera fisken, äggulor, kryddor och dill. Försök att inte mixa så det blir för finhackat.

Pulsera ner grädden lite i taget. Låt vila en stund.

Forma biffarna i mandelmjöl.

Stek i smör några minuter på varje sida.

Servera med kokta ärter, romsås, citron och en dillkvist + valfritt tillbehör.

5
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00