ANNONS

Rösten

/

Jag var hos min fantastiska läkare i fredags och filmade mina stämband igen. Det ser bättre ut!!!! ” Knutorna” el polyperna är inte alls lika hårda utan mycket mjukare och följsammare. De är mindre. Stämbanden svänger som de ska och jag är inte alls så hes längre. Det går åt rätt håll. Så otroligt skönt så ni anar inte.

Jag fortsätter med min rehabträning, både själv och med hjälp och om 6 v ska jag filma stämbanden på nytt för en ny avstämning.

Jag känner mig hoppfull och glad och för första gången så känner jag att jag kommer bli återställd!!!♥️🌷💫

”En liten throwback på 10 år….. med Alessio i famnen som då var knappt 3 år.”

4
71

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00