ANNONS

Pyssel

/

Jag älskar att planera inför Julen. Jag funderar på dukning, nya attiraljer till den, som halverade äpplen, kottar, julgransris, små äpplen att sticka i riset. Vilka ljusstakar vi ska ha, Servetter i tyg… färgkombinationer. Vilket porslin, glasservis vi ska använda o kombinera ihop. Jag Älskar det! Det är ett stort intresse för mig. Inga måsten, utan bara ren glädje att planera och sedan få sätta i verket och pyssla!

Imorgon är det Julafton! Hoppas ni får en riktigt mysig sådan med nära och kära❤️

4 strumpor m paket från tomten hänger på spisen och väntar på att barnen ska vakna och öppna dem.

Jag har börjat juldukat redan kvällen innan inför frukosten imorgon bitti, underlättar lite då vi är ganska många. Julaftonsmorgon…. det blir tomtegröt och vörtbröd.

Morfar och Adrian hjälps åt i köket:)

Myyyycket snö här i Åre.

5
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00