ANNONS

Saffranskaka

/

3 ägg

2,5 dl strösocker

1 tsk vaniljsocker

1 dl mjölk

1/2 g saffran

50 g smör

3 1/2 dl

2 tsk bakpulver

En nypa salt

Flytande smör o kokos

Sätt ugnen på 175 grader.

Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och poröst.

Koka upp mjölken med saffran och tillsätt smält smör.

Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd ner i smeten långsamt. Häll över i den smörade formen m kokos.

Grädda i mitten av ugnen i 25-30 min. Kakan ska inte vara kladdig.

Låt den svalna och servera!

3
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00