ANNONS

Julservis

/

Åkte ut till Gustavsberg igår och köpte en julservis som vi ska ta med till Åre när vi åker på måndag. Åker upp för att lämna lite julklappar och för att pynta för när vi åker upp innan jul så flyger vi och får inte med oss så mycket grejer.

Den här iittala servisen har jag redan hemma i Sthlm.. älskar den. Tycker den är riktigt julig. Valde att kombinera med lite grejer ifrån den röda Höganäs serien, mest för att det skulle kännas lite ”nytt”.

Vi började baka pepparkakor i veckan och nu en halv senare ligger det tre skrämda gubbar kvar i pepparkakslådan. De är redan uppätna!

Dags att baka flera….

2
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00