ANNONS

Ny säng!

/

Som jag berättat tidigare så har vi haft problem med vår gamla säng så var jag o Anders på Sova och fick hjälp att prova ut en ny. Så skönt att få riktig hjälp med vad man ska tänka på.

Vi har haft en Carpe Diem säng även tidigare och provade lite olika modeller o märken. Tillslut så fall valet på en ny av samma märke. Jag har inte varit fullt så insatt tidigare i hur dom fungerar, men det en speciell fjäderteknik som gör att sängen formar sig efter kroppen och ger ett skönt stöd där man behöver det bäst, som tex svanken. Vi bestämde oss för en Sandö med medium madrasser.

Och kan säga att jag har nog aldrig sovit bättre. Jag har inte ens värk i nacken när jag vaknat längre….vågar inte ens hoppas på att det är så här bra men just nu svävar jag på moln och vaknar lycklig!

Och igår så kom äntligen den nya sängen – har sovit som en prinsessa inatt!

12
81

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00